Schepnet driehoek

Schepnet driehoek


Prijs:
7,95
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 4,95 pakketpost
Levertijd:
1 - 2 werkdagen (op voorraad)
Merk:
B2B:
Artikelomschrijving:
Een schepnet is een onmisbare accessoire naast iedere vijver. Met een schepnet kunt u eenvoudig afgestorven...
Meer informatie
Uitvoering:
Aantal:
Afbeeldingen en Bestanden
Artikelomschrijving

Schepnet driehoek

Een schepnet is een onmisbare accessoire naast iedere vijver. Met een schepnet kunt u eenvoudig afgestorven plantendelen, bladeren en ander vuil uit uw vijver verwijderen en tevens kunt u er vissen mee vangen. Het schepnet driehoek is verkrijgbaar in twee uitvoeringen; grof en fijn. Het grove schepnet is geschikt om bijvoorbeeld bladeren te verwijderen, het fijne schepnet is juist geschikt om kleiner zweefvuil te verwijderen. Beide netten zijn verder ideaal om vissen mee te vangen.

Het schepnet heeft een driehoekige vorm en heeft drie lengtes van 45 centimeter. Het schepnet wordt geleverd exclusief steel. Een bijbehorende steel is optioneel bij te bestellen en hierbij heeft u keuze uit verschillende modellen. Voor de bijbehorende stelen kunt u kijken bij de aangeraden artikelen.

Verkrijgbaar in

  • Fijn: Voor het verwijderen van klein zweefvuil in uw vijver
  • Grof: Voor het verwijderen van bijvoorbeeld bladeren

Specificaties

  • Afmetingen: 45x45x45 cm
  • Kleur: Zwart of wit
  • Exclusief steel
Beoordelingen van onze klanten
5 uit 5 sterren! | van Keulen
Beoordeling: 5 uit 5 sterren
Kocht bij ons: Schepnet driehoek
Ik heb het schepnet ontvangen en wilde u even laten weten dat ik er zeer content mee ben. Ik gebruik het schepnet als ik ga snoeken en een snoek van 1 meter past er ook gewoon in en nog beter het net houdt het gewicht ook gewoon. De lengte van de vis maakt op zich niet zoveel uit want er hebben nu 3 vissen in gelegen van 1 meter en 91 cm en 84 cm. Ben er echt blij mee dat het schepnet van goede kwaliteit is!
Gerelateerde artikelen