Townhouse voederautomaat

Townhouse voederautomaat


Prijs:
60,00
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 4,95 pakketpost
Levertijd:
Tijdelijk uitverkocht
Leverbaar vanaf februari 2018
Merk:
EAN:
7350054760294
B2B:
Kleur:
Aantal:
Afbeeldingen en Bestanden
Artikelomschrijving

Townhouse voederautomaat

Wildlife Gardens voederautomaat Townhouse is ontwikkeld om te passen in een meer stedelijk milieu. De huisjes met een stedelijke vormgeving vormen een verzamelplaats voor allerlei soorten kleine tuinvogels maar geven bovendien een verfraaiing van het stadsbeeld.

Voederautomaat voor kleine vogels Het Townhouse kan geheel gevuld worden met vogelvoer. Uitermate geschikt is schilvrij vogelvoer zoals wildvogelmuesli. Schilvrij vogelvoer is ideaal voor het voeren in de stad omdat dit geen rommel geeft en het lokt nieuwe spannende vogelsoorten naar de voederautomaat. De vier voeropeningen zijn zo gemaakt dat de kleine vogels gemakkelijk de weg vinden naar het voer en met hulp van de zitstokjes kunnen de vogels comfortabel en hygiënisch eten zonder in het voer te zitten of het voer te vervuilen met hun uitwerpselen.

De zitstokjes zijn zo kort dat de grote vogelsoorten geen houvast hebben en de kleine vogels dus ongestoord kunnen genieten van hun maaltijd. Het voer ligt beschermd tegen regen, sneeuw en wind en valt er niet uit als de voederautomaat door de wind heen en weer slingert.

Het Townhouse is in Zweden ontwikkeld en handgemaakt van duurzaam geteeld larikshout.

De voederautomaat behoeft geen vast montagepunt maar kan gemakkelijk opgehangen worden aan een tak of een haakje aan het balkon met behulp van het meegeleverde ophangkoord.

Kleur
Keuze uit de kleuren: Terracotta (rood) of Sandstone (wit)

Specificaties
Afmetingen: 150mm B x 150mm D x 330mm H
Gewicht: 850 g
Capaciteit: 2.2 liter voer
Voederramen: 4
Materiaal: gemaakt van duurzaam hout uit goed beheerde bossen. zowel het materiaal, de verf als de lijm zijn blootgesteld aan uitvoerige duurzammheidstesten
 

Gerelateerde artikelen