Foderlada Rood voederschuur

Foderlada Rood voederschuur


Prijs:
74,50
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 4,95 pakketpost
Levertijd:
2 - 5 werkdagen
Merk:
EAN:
7350054760225
B2B:
Aantal:
Artikelomschrijving

Foderlada Rood voederschuur

Voederschuur en vogellokker Met de ruime voederschuur lokt u vele verschillende vogelsoorten naar uw tuin. Er is ruimte voor 4 verschillende soorten voer, zoals vetbollen, pinda’s, zonnebloempitten en vogelzaad. Immers, hoe groter de variatie van het voer des te meer vogelsoorten de voederplaats zullen bezoeken. Bovendien lokt de ene vogelsoort de andere en dat maakt de voederschuur tot een echte vogellokker en brengt veel en gevarieerd leven in uw tuin.

De voerdispensers bieden een goede bescherming tegen sneeuw en regen en bovendien zitten de kleine tuinvogels droog en kunnen rustig genieten van hun maaltijd omdat het voor de grote vogels, zoals de ekster en kraai, moeilijk is om houvast te krijgen en voer te pikken. De voederschuur bevat veel voer en hoeft niet steeds bijgevuld te worden maar die keren dat bijvullen nodig is het een kwestie van enkel het dak oplichten en het voederhuis te vullen met nieuw voer. Ook reinigen is eenvoudig en het risico op ziektes/besmetting tussen vogels is geminimaliseerd gezien het feit dat de vogeluitwerpselen op de grond vallen.

Montage
Plaats de voederschuur op een paal in de tuin, of voor het raam op onze draaibare zwenkarm als u liever niet door de regen/sneeuw wilt lopen om de voederschuur bij te vullen met nieuw voer. Montageplaat en schroeven zijn bijgesloten in de verpakking samen met een montagehandleiding.

Specificaties
Afmetingen: 320mm B x 250mm D x 215mm H
Gewicht: 2100 g
Materiaal: Gemaakt van duurzaam hout uit goed beheerde bossen.
Capaciteit: 5 liter voer
Voederramen: voor 4 verschillende soorten voer, voerkoekjes, vetbollen, pinda's en verschillende soorten vogelvoer
Accessoires: schroeven voor montage en zitstokjes voor de voederramen zijn bijgesloten

Video
Gerelateerde artikelen