Landhaus Vogelvoederhuisje dispenser - wit

Landhaus Vogelvoederhuisje dispenser - wit


Prijs:
27,95
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 5,99 (PostNL pakketpost)
Levertijd:
2 - 5 werkdagen
EAN:
4009049419985
B2B:
Artikelomschrijving:
Help de kleine zangvogels in uw tuin de winter door door ze in de koude perioden te voeren middels dit...
Meer informatie
Aantal:
Afbeeldingen en Bestanden
Artikelomschrijving

Landhaus Vogelvoederhuisje dispenser - wit

Help de kleine zangvogels in uw tuin de winter door door ze in de koude perioden te voeren middels dit voederhuisje. Het voederhuisje is voorzien van een transparante silo waardoor u direct kunt zien wanneer deze bijgevuld dient te worden. De witte kleur van het voederhuis geeft het geheel een neutrale en stijlvolle uitstraling waardoor hij perfect in iedere tuin past!

Het voederhuisje is op verschillende manieren te bevestigen en kan op bijna iedere gewenste plaats geplaatst worden. Zo kunt u hem door de ophanglus aan een tak of haak hangen of hem op een platte ondergrond plaatsen. Verder is het mogelijk om met behulp van de optionele accessoire het voederhuisje op een paal in de grond te plaatsen of op een reling of regenpijp. Het voederhuisje is van hoogwaardige kwaliteit en is bestand tegen de verschillende weersinvloeden. Het materiaal is BPA vrij en is hierdoor veilig voor het milieu en 100% recyclebaar.

Met dit Landhaus vogel voederhuis met silo wit heeft u er een leuke accessoire in uw tuin bij, maakt u de vogels blij en draagt u bij aan een beter milieu. Wat wilt u nog meer!?

Specificaties

  • Afmetingen: 15,1x10x24 cm
  • Transparante silo
  • Materiaal: Kunststof
  • Kleur: Wit
  • Gewicht: 0,5 kg
  • Kan het hele jaar door gebruikt worden
  • Verschillende bevestigingsmogelijkheden
Video
Gerelateerde artikelen